ÖĞRENCİLER SEMBOLİK OLARAK MAKAMLARDA

ÖĞRENCİLER SEMBOLİK OLARAK MAKAMLARDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu öğrencileri Kaymakamlık Makamını ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu öğrencileri Kaymakamlık Makamını ziyaret etti.

                23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında 22 Nisan 2024 Pazartesi günü 10.00-11.00 saatleri arasında Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinden Zehra TÜRKMEN ve Talha ÖZBEK, Okul Müdürü Fahrettin YÜKSEL ile birlikte Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'i ziyaret etti.

                Sembolik olarak Kaymakamlık Makamına geçen Zehra ve Talha telefonda Belediye Başkanını, Emniyet Müdürünü, İlçe Jandarma Komutanını, Gençlik ve Spor İlçe Müdürünü, Halk Eğitim Müdürünü, İlçe Tarım ve Orman Müdürünü arayarak istek ve dileklerini iletti. 

                Kaymakam Muammer KÖKEN, yaptığı açıklamada; "Geleceğin Kaymakamları ile tanıştık... Kısa sürede mesleğe adapte oldular," dedi.

                23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü 10.00-11.00 saatleri arasında Beşeylül İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerinden Elif YAYLA ve Demir Aras KALMA, Okul Müdürü Üzeyir AYDOĞMUŞ ile birlikte Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL'i ziyaret etti.

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza olan inancımızı bir kez daha göstermekten büyük mutluluk duyuyoruz," dedi.

                23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında 22 Nisan Pazartesi günü 10.00-11.00 saatleri arasında Fatih İlkokulu öğrencilerinden Eslem KÜÇÜK ve Ataberk AVCI, Müdür Yardımcısı Ezel ASKOLDAMCA ile birlikte Cumhuriyet Savcısı Cahit COŞKUN'u ziyaret etti. 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false