ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARA BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARA  BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı, Susurluk'ta ikamet eden ilkokul çağındaki öksüz ve yetim 22 çocuğa bisiklet hediye etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı, Susurluk'ta ikamet eden ilkokul çağındaki öksüz ve yetim 22 çocuğa bisiklet hediye etti. Karne ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak bisiklete kavuşan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

                Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı ve Susurluklu yardımseverlerin katkıları ile ilçede ikamet eden ilkokul çağındaki öksüz ve yetim 22 çocuğa bisiklet hediye edildi. Karne ve 23 Nisan hediyesi olarak ilk kez bir bisikleti olan öğrencilerin mutlulukları orada bulunanları duygulandırdı. Yetim ve öksüz öğrencilerin akrabaları, yakınları emeği geçenlere teşkkür etti.

                Bu anlamlı günde konuşan Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN; "Evlatlarımızı yalnız bırakmıyoruz anlayışı ile bugün çocuklarımıza bisikletlerini hediye ettik. Bu bisikletleri evlatlarımıza bir karne, bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı armağanı olarak veriyoruz. Yavrularımızın sıcaklığı bizlere yansıyor, sizlerin yüzüne, gözlerine yansıyor. Bisikletleriniz hayırlı, uğurlu olsun," dedi.

                19 Nisan 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen biisklet hediye törenine; Kaymakam Muammer KÖKEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, SYDV Müdür Vekili Altan URAL, Beşeylül İlkokulu Müdürü Üzeyir AYDOĞMUŞ, Öğretmenler Meltem KOÇ ve Zeynep Tuğçe DENİZ katıldı.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı