OKULLARDA SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

OKULLARDA SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde düzenlenen toplantılara katıldı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde düzenlenen toplantılara katıldı.

                Balıkesir İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin değerlendirilmesi ve ikinci döneminde okullarda sürdürülen çalışmaları değerlendirmek üzere yapılan toplantılar devam ediyor. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, 2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı birinci döneminde Balıkesir’de okullarda sürdürülen çalışmaları değerlendirmek üzere Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan kurum yöneticileri ile bir arya geldi.

                  Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI başkanlığında, Teknik Anadolu Lisesi ve Gazi Mustafa Kemal Mesleki Lisesinde gerçekleşen toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılına dair belirlenen gündem maddeleri ele alındı. Müdür TATLI; “Balıkesir’deki tüm okullarımız, eğitim ve öğretim faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde sürdürmektir. Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin özverili çalışmalarıyla birlikte, akademik başarılarını artırmaktır. Ayrıca şehrimizdeki okullarımızda yapılan fiziki yatırımlar, eğitim kalitesini yükseltmektedir,” dedi.

                Toplantıda, eğitim alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, eğitimde kalitenin artırılması için yapılması gerekenler konuşuldu.

                Birinci dönemde yürütülen faaliyetler, projeler, eğitim ve öğretime dair sorunlar ve çözüm önerileri hakkında toplantıya katılan okul müdürleri tarafından gündem maddeleri hakkında, görüş, öneri ve taleplerin dile getirilmesinin ardından toplantı dilek ve temenniler ile son buldu.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı