ÖZLEM URAL: "TÜRKİYE GELİŞECEK!"

ÖZLEM URAL:

Balıkesir İYİ Parti Milletvekili Adayı Özlem URAL, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Susurluk'ta bir dizi ziyaret gerçekleştiren Özlem URAL'a Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL ve Balıkesir iYİ Parti Milletvekili Adayı

Balıkesir İYİ Parti Milletvekili Adayı Özlem URAL, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Susurluk'ta bir dizi ziyaret gerçekleştiren Özlem URAL'a Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL ve Balıkesir iYİ Parti Milletvekili Adayı Kamil Gültekin ÖZTÜRK de eşlik etti.

                02 Mayıs 2023 Salı günü Susurluk'a gelen URAL ve ÖZTÜRK'ü Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda partili karşıladı. 

                Parti binasında yapılan konuşmanın ardından Özlem URAL, Adnan Menderes Parkında vatandaşlarla bir araya geldi ve onlarla birlikte sohbet etti; çay içti. Bu arada iktidara geldiklerinde yapacakları çalışmalarla ilgili broşürler dağıtıldı.

                "BÜYÜKŞEHİR SUSURLUK'U PAS GEÇMİŞ!"

                Susurluklular, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Susurluk'ta fazla çalışma yapmadığını da Özlem URAL'a iletti. Özlem URAL ise Susurluklulara iktidara geldiklerinde burada yapılması istenen ama yapılamayan çalışmaların da yapılacağının sözünü verdi.



Anahtar Kelimeler: ÖZLEM : "TÜRKİYE GELİŞECEK!"
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı