RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI

RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI

10 Nisan 2024 Çarşamba günü, Bayram Namazı çıkışı sonrası Adnan Menderes Parkı'nda; Susurluk Kaymakamı, protokol üyeleri Susurluk halkı ile bayramlaştı.

10 Nisan 2024 Çarşamba günü, Bayram Namazı çıkışı sonrası Adnan Menderes Parkı'nda; Susurluk Kaymakamı, protokol üyeleri Susurluk halkı ile bayramlaştı.

                Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Susurluk protokolü bayramlaşmak için bir araya geldi. Bayram Namazının ardından Adnan Menderes Parkı'nda düzenlenen törende Susurluk protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı. 

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN ve Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMZİEL, tören sonrasında çeşitli bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. 09.30-09.45 saatleri arasında Susurluk Polis Merkezi Amirliği,09.45-10.00 saatleri arasında Susurluk Devlet Hastanesi, 10.00-10.15 saatleri arasında Susurluk İlçe Jandarma Komutanlığı, 10.15-10.30 saatleri arasında da Susurluk İtfaiye Amirliği ziyaret edildi. 

                BAŞKAN SEMİZEL: "BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ"

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, bayramlaşma sürecinde yaptığı konuşmada; "Ramazan ayının bereketiyle dolu bu güzel günlerin ardından Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerde birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, sevgi ve hoşgörünün yoğunlaştığı bir zaman dilimindeyiz. Susurluk'un güzelliklerini ve zenginliklerini paylaştığımız güzel ilçemizde, birbirimize karşı hoşgörü ve anlayışla yaklaşmanın, yardımlaşmanın ve birlikte daha güçlü olmanın gerekliliğini daima anımsamalıyız. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara ulaşmanızı dilerim," dedi.

                KAYMAKAM KÖKEN VE BAŞKAN SEMİZEL ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, CHJP İlçe Başkanı Sema ACAR ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Yaşar SAĞLAM; Şehit Asteğmen Göksel HEKİMOĞLU'nun ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin bayramını kutlayan konuklar, aile ile uzun bir süre sohbet etti. 



Anahtar Kelimeler: RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı