SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU BAŞKANLIĞI BIRAKACAĞINI AÇIKLADI

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU BAŞKANLIĞI BIRAKACAĞINI AÇIKLADI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU, genel başkanlık koltuğundan ayrılma kararı aldığını açıkladı. Siyasetten tamamen çekilmeyeceğini belirten KARAMOLLAOĞLU; "Hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU, genel başkanlık koltuğundan ayrılma kararı aldığını açıkladı. Siyasetten tamamen çekilmeyeceğini belirten KARAMOLLAOĞLU; "Hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım," dedi.

                KARAMOLLAOĞLU, TV5'te katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

                Son dönemde sağlık sorunlarının arttığını belirten KARAMOLLAOĞLU; "Artık sağlığım bu görevi bilhakkın yerine getirmeme izin vermiyor. Bu seçim döneminde yalnızca 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Gitmek istemediğimden değil sağlığım müsaade etmediği için gidemedim," ifadelerini kullandı.

                Partinin kongre tarihinin henüz belirlenmemiş olsa da 30 Haziran'da yapılabileceğini aktaran KARAMOLLAOĞLU; "Kongre tarihimiz, normalde ekim ayında. Ekim ayı biraz bana uzun bir süre gibi geldi. Bundan dolayı arkadaşlarımıza hazırlaklarını yapmalarını, bizim ekimden önce bir olağanüstü kongre yapmamızın daha uygun olacağını söylemiştim," dedi.

                Şu anda bir aday olmadını söyleyen KARAMOLLAOĞLU; "Siyasetten tamamen çekilme diye bir düşüncem yok. Genel başkanlıktan ayrılacağım, hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım," diye konuştu. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli