ŞAMPİYON SUSURLUKSPOR

ŞAMPİYON SUSURLUKSPOR

LİGİN BİTMESİNE DAHA 4 HAFTA KALMASINA RAĞMEN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

 Balıkesir Kuva-i Milliye Süper Amatör Lig 'te 12 takım arasından Na Mağlup tek takım olan Susurlukspor, ligin bitmesine daha 4  hafta kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etti.

      Kurt Ticaret - Erol KURT ana sponsorluğunda , Balıkesir Kuva-i Milliye Süper Amatör Lig 'te oynayan Susurlukspor, 02 Nisan 2023 Pazar günü balıkesir Ali Hikmet Paşa Stadında Lig İkincisi Yakupköy spor ile yaptığı karşılaşmayı 1-0 galip bitirerek, 2022 - 2023 Balıkesir Süper Amatör Lig Marmara Grup Şampiyonu oldu.

     Yakupköy galibiyetinin ardından büyük bir coşku ve heyacanla İlçemizde karşılanan Susurlukspor, Mayıs ayının  ilk haftasında yapılacak maçların ardından şampiyon olacak olan Körfez Grup Şampiyonu ile Play-off karşılaşması yapacak.

    Öte yandan; ilk olarak Ana sponsorları Kurt Ticaret - Erol KURT ve taraftar topluluğu Susurlukspor Kemik Tayfa 'nın futbolcular üzerinde çok fazla etkisi olduğuna değinen Susurlukspor Başkanı Seçkin Arık; "Sporcularımız ve taraftarlarımız tüm müsabakalara bir bütün halinde hazırlandılar. Hepsi baştan sona bir takım oldular. Bu başarı onlarındır." dedi.



Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON SUSURLUKSPOR
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu