ŞERAFETTİN TUNALI VE FATİH İLKOKULU BAYRAMI BEŞEYLÜL İLKOKULU BAHÇESİNDE KUTLADI

ŞERAFETTİN TUNALI VE FATİH İLKOKULU BAYRAMI BEŞEYLÜL İLKOKULU BAHÇESİNDE KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Susurluk'ta kalabalık bir katılım ile çok coşkulu kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Susurluk'ta kalabalık bir katılım ile çok coşkulu kutlandı.

                Resmi Törenlerin dışında, her okul hazırladıkları Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programını kendi okullarında kutladı. Şerafettin Tunalı ve Fatih İlkokulu öğrencileri de hazırladıkları programı, Beşeylül İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdi.

                Şerafettin Tunalı ve Fatih İlkokulu 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenleri, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

                Programı, Muazzez KÖKEN ile Gülbanu KÖKEN adlı öğrenciler sundu. Sunucular; Muazzez ve Gülbanu KÖKEN, “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. Çocuklarını sağlıklı ve bilgili yetiştiremeyen uluslar, temeli çürük binalar gibi çabuk yıkılır,” sözlerini söyleyerek mikrofonu, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapacak olan öğrenciye bıraktı.

                Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından "Atatürk Çocuk Olmuş" adlı şiir okundu. Fatih İlkokulu Anasınıfı A Şubesi "Özgürlük" adlı 23 Nisan Gösterisini, Ana Sınıfı B Şubesi de "Atam Gamzelerimde" adlı 23 Nisan Gösterisi izledi. Fatih İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri Edil EREN ve iki arkadaşı "23 Nisan" adlı şiiri okudu.

                Şerafettin Tunalı İlkokulu 2/A sınıfı "Bir Başkadır Benim Memleketim", 3/B sınıfı öğrencileri de “Hep Seninleyiz Türkiye’m” adlı 23 Nisan Gösterilerini sundu. 

                Fatih İlkokulu 4/D sınıfı “7 Bölge 7 Oyun” 23 Nisan gösterisini, Şerafettin Tunalı İlkokulu 4/A sınıfı  “Parla Şarkısı ile Pelerinli”, Fatih İlkokulu 4/A ve 4/B sınıfları birlikte hazırladıkları “Barış Manço’nun El Salla”23 Nisan Gösterisini sundu. 

                Şerafettin Tunalı 4/B sınıfı “Kerimoğlu Zeybeği” Halk Oyunları gösterisini, Fatih İlkokulu 4/C sınıfı öğrencilerinin “Harmandalı ve Çökertme” Halk Oyunları gösterisi izledi.

                Program, alkışlar eşliğinde sona erdi. 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false