SEVAL BOZKURT: "TOPLUMA ŞİFA BİZİZ!"

SEVAL BOZKURT:

Balıkesir CHP 4'üncü sıra Milletvekili adayı Eczacı Seval BOZKURT, seçim çalışmalarını sürdürürken, gittiği ilçe ve köylerde çok büyük ilgi görüyor.

Balıkesir CHP 4'üncü sıra Milletvekili adayı Eczacı Seval BOZKURT, seçim çalışmalarını sürdürürken, gittiği ilçe ve köylerde çok büyük ilgi görüyor.

                26 yıldır Balıkesir'de eczacılık yapan BOZKURT; "21 yıldır AKP'nin toplumu nasıl hasta ettiğini gördüm; ilaç bizde, reçete bizde, şifa bizde... O yüzden Milletvekili Adayı oldum. Hepimizin geleceği söz konusu. Hepimiz bu mücadeleye br yerden destek vermek zorundayız," dedi.

                KADER, 29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ gibi kuruluşlarda da yöneticilik ve başkanlık yapan Seval BOZKURT, kadın mücadelesine verdiği destekle de tanınıyor. "21 yıldır kadına şiddet had safhaya geldi. İstatistiklere bakıldığında kadınların yaşam haklarının elinden alındığını görüyoruz. Ülkemizde günde en az 3 kadın öldürülüyor. Bu rakamlar resmiyete geçmiyor, kadınlar gün geçtikçe hem sosyal hem hukuksal hem de yaşam haklarını kaybediyorlar," diye konuştu.

                Kadını şiddete karşı koruyan uluslararası bir sözleşme olan İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılmış olmanın verdiği üzüntüsünü de dile getiren BOZKURT; "İlk imzayı atan ülke olarak, böylesi bir sözleşmeden imzayı çekmek bizi üzdü. Kadınlar olarak mücadelemizi Meclis'te vereceğiz. Hakkımız koruyacağız. 14 Mayıs'ta Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU'nu hep birlikte Çankaya'ya yolcu edeceğiz. Bizler o tarihten sonra kadınların aydınlık yüzü olacağız, gençlerin gülüşü olacağız, emeklilerin kuracağı hayallerin teminatı bizler olacağız. Artık bu ülkede çiftçi, esnaf, vatandaş 'ben nasıl geçineceğim?' diye düşünmeyecek. Kemal KILIÇDAROĞLU'nun Cumhurbaşkanlığında ülkem özgürlük, barış, huzur, kardeşlik, demokrasi, refah ve zenginliğe adım atacak. Bütün planlarımız, projelerimiz hazır. 'Sana Söz Yine Baharlar Gelecek," dedi.



Anahtar Kelimeler: SEVAL BOZKURT: "TOPLUMA BİZİZ!"
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı