"ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI"

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemi olaysız bir şekilde tamamlandı. Belediye Başkanlığı seçimini CHP'nin adayı Hakan Yıldırım SEMİZEL kazandı.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemi olaysız bir şekilde tamamlandı. Belediye Başkanlığı seçimini CHP'nin adayı Hakan Yıldırım SEMİZEL kazandı.

                Susurluk Belediye Başkanı seçilen Hakan Yıldırım SEMİZEL, yaptığı ilk açıklamada Susurluk'u Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri yapacağını söyleyerek; "Ekibim ile birlikte çok çalışarak seçimi kazandık. Artık Belediye Başkanı olarak yine ekibim, belediye çalışanları mesai arkadaşlarım ve halkımızı ile birlikte Susurluk'u Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri yapacağız.

                Seçim çalışmalarımız sırasında ilçemize gelerek çalışmalarımıza katkıda bulunan İl Başkanımız Erden KÖYBAŞI'na Milletvekilimiz Serkan SARI'ya, 25-26. Dönem Milletvekilimiz PM Üyesi Mehmet TÜM'e Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet AKIN'a, 25-26. Dönem Milletvekilimiz Namık HAVUTÇA'ya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU'nun Siyasi Danışmanı Doğan SUBAŞI, CHP İlçe Başkanı ve Yönetimine, oyları ile bize destek veren halkımıza, kısaca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN ile el ele vererek çalışacağız ve kentimizi çok daha yaşanabilir bir yerleşim yeri haline getireceğiz. Şimdi çalışma zamanı," dedi.

                SUSURLUK’TA SEÇİM SAKİN GEÇTİ

                31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri Susurluk’ta tatsız bir olay yaşanmadan sona erdi.

                Vatandaşlar, kayıtlı oldukları sandıkta saat 08.00 itibarı ile oylarını kullanmaya başladı. Saat 17.00’da sandıklar kapandı. Herhangi bir taşkınlık yaşanmadı. 

Bazı seçmenler, çocukları ile birlikte oy kullanmaya geldi ve yine bazı kullandıkları oyu çocuklarının elinden sandığa attı; çocuklarına ilk demokrasi dersini verdi. 



Anahtar Kelimeler: "ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI"
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı