"SİZDEN SONRA BANDIRMA'YA ÇİVİ ÇAKILMADI"

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı cemal ÖZTAYLAN, halkın sıkıntılarını dinliyor, destek alıyor ve Bandırma'nın geleceği için projelerini tek tek anlatıyor.

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı cemal ÖZTAYLAN, halkın sıkıntılarını dinliyor, destek alıyor ve Bandırma'nın geleceği için projelerini tek tek anlatıyor.

                Cumhur İttifakı'nın Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN, seçim kampanyası sürecinde yoğun bir tempoyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. ÖZTAYLAN, Bandırma'nın dört bir yanını karış karış gezip, vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini aktarıyor.

                ÖZTAYLAN'A BÜYÜK DESTEK

                Cumhur İttifakı'nın Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN, mahalle buluşmaları kapsamında halk ile bir a

                Bu samimi sözler, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN'ın halk nezdindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

                BANDIRMA'NIN GELECEĞİNE ADANMIŞLIK

                Cumhur İttifakı'nın Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN, vatandaşların samimi ve içten desteği karşısında duygusal anlar yaşadı. Mahalle buluşmalarında halkla kucaklaşan ÖZTAYLAN, Bandırma'nın geleceği için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. "Bu şehri 'Ortak Akıl' ile yöneteceğiz. Soracağız, konuşacağız, Bandırma ile el ele olacağız. Gerçek belediyecilikle Bandırma'mızı geleceğe taşıyacağız," diyen ÖZTAYLAN; "Bandırma için buradayız. Sizlerin desteği ile Bandırma'nın güzelliklerini daha da öne çıkaracağız. Her birinize minnettarım," sözleriyle vatandaşların desteğine teşekkür etti. ÖZTAYLAN'ın duygusal ve kararlı tavrı, halk arasında güven ve umut uyandırmaya devam ediyor. 

                HER AN VATANDAŞIN YANINDA

                AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN, seçim kampanyası sürecinde halkla iç içe geçen bir yaklaşım sergileyerek Bandırma'nın geleceği için büyük bir umut vaat ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaşlar ile sohbet eden ÖZTAYLAN, Bandırma'nın sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından dinliyor ve çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşıyor. 



Anahtar Kelimeler: "SİZDEN SONRA BANDIRMA' ÇAKILMADI"
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı