SUSURLUK BELEDİYESİ ÖĞRENCİ İLE DE HALK İLE DE BERABER

SUSURLUK BELEDİYESİ ÖĞRENCİ İLE DE HALK İLE DE BERABER

Susurluk Belediyesi, "Belediye Burada" projesi ile kırsal mahallelerde vatandaşın sorunlarını dinliyor.

Susurluk Belediyesi, "BelediyeBurada" projesi ile kırsal mahallelerde vatandaşın sorunlarını dinliyor.    

                Susurluk Belediyesi yaptığı hizmetlerle vatandaşın beğenisini topluyor. "BelediyeBurada" projesiyle Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, kırsal mahallelerde çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Başkan GÜNEY'in son durağı Yahyaköy oldu. Vatandaşla bir araya gelen Nurettin GÜNEY, yaptığı paylaşımda:

                "Bugüne değin tüm mahallelerimize, bütün köylerimize, çeşitli zamanlarda hizmet için ulaştık. İmkanlarımız ve planlarımız doğrultusunda Susurluk'umuzun her yerine hizmet getirdik. Ancak bugün bütün Belediye Burada. Yahyaköy mahallemizde komşularımızla buluşmaya, varsa eksikliklerimizi tamamlamaya geldik," dedi.

                "BİZ BİR AİLEYİZ"

                Susurluk Belediyesi, tüm personeli ile Şehit yakınlarımızı ve Gazilerimizi unutmuyor.

                Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, "Susurluklular olarak Biz Bir Aileyiz. Bu hassas davranışlarımız ile hiçbir hemşehrimiz kendini asla yalnız hissetmemelidir," dedi.

                Başkan GÜNEY, sözlerine şöyle devam etti: "Bizler her gün belediye ekiplerimiz ile büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Tüm Belediye ekipleri BelediyeBurada projesi ile belirlenen mahalleye odaklanıyor ve varsa mahallenin eksikleri tamamlanıyor. 

                Susurluk Belediyesi 'Biz Bir Aileyiz' diyerek tüm Susurluk halkı ile beraber çalışmaya devam ediyoruz."

                “ÖĞRENCİLERİMİZİN DE YANINDAYIZ”

                Sorumuzu yanıtlayan Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; “2023 yılı Eğitim Öğretim Destek Kampanyası başlattık. İlköğretim öğrencilerine 273 adet sırt çantası, 2 bin adet kalem kutusu, kırmızı kalem, silgi, kalemtıraş, cetvel, kırsal mahallelerdeki öğrencilerin tamamına kalem kutusu seti. Merkez İlköğretim öğrencilerine kalem kutusu, Ortaokul öğrencilerine de akıllı kalem dağıttık,” dedi.

                “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DE DESTEK OLDUK”

                Nurettin GÜNEY; “Susurluklu üniversite öğrencilerinden 120 kardeşimiz, 4 ay süre ile Susurluk Belediyesi’ne ait iş yerlerinde çalıştı. Her biri 60-70 bin lira para kazandı. Bu destek değil mi? Aynı zamanda bu öğrencilerimiz paranın kıymetini de öğrenmiş oldular. Alın teri döktüler, biz de o öğrencilere iş vererek ekonomik yönden destek olduk,” dedi. (GÜRDAL ERGEN)



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı