SUSURLUK EĞİTİM-SEN'İN GENEL KURULU YAPILDI

SUSURLUK EĞİTİM-SEN

Susurluk EĞİTİM-SEN'in 12'nci Olağan Genel Kurulu, 10 Ekim 2023 Salı günü Susurluk Belediyesi Ayran Evi tesislerinde yapıldı.

Susurluk EĞİTİM-SEN'in 12'nci Olağan Genel Kurulu, 10 Ekim 2023 Salı günü Susurluk Belediyesi Ayran Evi tesislerinde yapıldı. 

                Susurluk Belediyesi Ayran Evi tesislerinde yapılan EĞİTİM-SEN'in 12'nci Olağan Genel Kurulu'nda söz alan Susurluk EĞİTİM-SEN İlçe Baştemsilcisi Veli BAŞKURT; "Ülkemizin mali, sosyal, demokratik türlü zorluklardan geçmekte olduğu bu dönemde eğitim emekçilerinin alın terinin karşılığını aldığı, hakkın haksızlıktan yüce, sevginin karanlıktan güçlü olduğu bir dönemin özlemini duymaktayız. İktidar bloğunun kutuplaştırıcı politikalarının her yön ve mecrada olduğu gibi eğitim alanında da yaratmış olduğu tahribatın ancak EĞİTİM-SEN'in kültürel ve pedagojik kültüründe var olan kamusal, karma, laik ve ücretsiz eğitim ile aşılabileceği inkar edilemez bir gerçekliktir," dedi.

                Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda, yeni dönem Yönetim Kuruluna; Yüce İNAN (Susurluk Anadolu Lisesi), Zeynep KUVAN (Şehit Erbil Arslan Ortaokulu), Fatma TEMEL (Hayme Ana Kız Meslek Lisesi), Veli BAŞKURT (Susurluk İmam Hatip Ortaokulu), Ümit TEMEL (Hayme Ana Kız Meslek Lisesi) seçildi. 



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK EĞİTİM-' GENEL KURULU YAPILDI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı