SUSURLUK HALKI: "BAŞKAN GÜNEY'DEN ÇOK MEMNUNUZ"

SUSURLUK HALKI:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, ilçede sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veriyor.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, ilçede sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veriyor.

                Başkan GÜNEY, her gün belediyeye ait Kültür Merkezi adını taşıyan kafelerde halkı dinliyor, Belediyede makamının kapılarını açık tutuyor. GÜNEY, vatandaşlara; "Bu makam sizin," diyor, isteklerini dinliyor, yaptıklarını ve yapacaklarını anlatıyor.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ve Başkan Yardımcısı Sibel SARI, Atatürk Parkı içinde bulunan lokal içerisinde gerekli düzenlemeleri yapıp projelendirdi ve modern bir Kitap Kafe’ye çevirdi. Park içindeki kafeler Susurluk halkının büyük beğenisini kazandı. Kültür Merkezi adı ile 7’den 77’ye hizmet veren park içinde her gün Başkan Nurettin GÜNEY de halkla buluşuyor.

                Halkın Başkana Olan İlgisi Dikkat Çekiyor

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ilçede kadın, erkek, gençler ve çocuklara yönelik faaliyetler yürütüyor. 5 Eylül Gazetesi’nin bizzat takip ettiği halk buluşmalarında halkın Başkan GÜNEY’e olan ilgisi çok dikkat çekiyor. Belediye, tüm olanaklarını halk için seferber ederken çocuklar ve gençlere yönelik kurslar düzenleyen belediye, eğlenerek öğrenmenin kapılarını da araladı.

                “Burada Daha İyi Motive Oluyoruz”

                Geçtiğimiz günlerde Kitap Kafe’de ders çalışan öğrencilere sorduk ve şu yanıtı aldık: “Açıldığı günden bu yana Kitap Kafe’yi kullanıyoruz. İnanın burası bizi daha motive ediyor. Evde çalışmak istemiyoruz. Çalışma saatlerimizi burada değerlendiriyoruz. Burası tamamen sessiz ve ders çalışmak için çok uygun. Burayı bize kazandıran Belediye Başkanımız Nurettin GÜNEY’e çok teşekkür ediyoruz.”

                Susurluk halkı için yaptıkları çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün; “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir,” felsefesinden yola çıkarak kültür ve eğitim alanında çocuklara ve gençlere yeni olanaklar sağlamayı sürdürdüklerini söyledi. Susurluk Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel SARI da; “Modern tasarımla düzenlenen Kültür Merkezinde Kitap Kafe’yi ve park içindeki kafeleri 7’den 77’ye halkımızın hizmetine sunduk. Bu çalışmalarımızdan halkımız da çok memnun. Bizler sosyal belediyeciliğin öncülüğünü yapıyoruz,” dedi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı