SUSURLUK HASAN ŞEN İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ'NDEN DEPREM BÖLGESİNE EĞİTİM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

SUSURLUK HASAN ŞEN İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'in koordinatörlüğünde Susurluk Hasan Şen Halk Kütüphanesi olarak Balıkesir'den giden gönüllü kütüphane çalışanlarının tespit ettiği ve her geçen gün mevcudu tükenen ve devamı beklenen eğitim destek

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'in koordinatörlüğünde Susurluk Hasan Şen Halk Kütüphanesi olarak Balıkesir'den giden gönüllü kütüphane çalışanlarının tespit ettiği ve her geçen gün mevcudu tükenen ve devamı beklenen eğitim destek malzemelerini, Gezici Kütüphanelerimize destek amaçlı olarak başlatılan kampanya sonucu ilk defada mali değeri yaklaşık 15 bin TL  olan 100 kilogramı aşkın 6 koli malzeme gönderildi.

                Bu malzemeler; eğitim kitapları, resim/boya defterleri, boyama malzemeleri, kırtasiye  ürünleri, şeker, çanta, A4 boyutunda kağıtlar, oyuncaklar vb. ürünlerden oluşturuldu. Malzemeler araca yüklenerek, 03 Mart 2023 Cuma günü deprem bölgesine gönderildi.   Gönderilen koliler, ilgili gezici kütüphaneye teslim edildi.Kolileri Balıkesir'den gönüllü giden kütüphane çalışanlarımız Fehmican YÖNTEM ve Mustafa DEMİRTAŞ teslim aldı.

                Yapılan açıklamada; başta İlçe Sağlık Müdürlüğü, Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği, Vicdan Tuna UÇAK ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi bir borç bilir, kampanyamıza süresiz olarak devam edeceğimizi; bu bağlamda Aras Kargo, kurumlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın destekleri ile  her gün en az bir koli göndermeye devam edeceğimizi saygılarımızla duyururuz, denildi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı