SUSURLUK VE BALIKESİR BEYAZA BÜRÜNDÜ

SUSURLUK VE BALIKESİR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Susurluk’un yüksek yerleşim yerleri ile Balıkesir'in Adnan Menderes ve TOKİ evleri beyaz örtüyle kaplandı. Bugün (29.01.2024) sabah saatlerinde, Susurluk’ta ve merkezde bulunan yüksek kesimlerde yer alan mahalleler beyaz örtüye bü

Susurluk’un yüksek yerleşim yerleri ile Balıkesir'in Adnan Menderes ve TOKİ evleri beyaz örtüyle kaplandı. Bugün (29.01.2024) sabah saatlerinde, Susurluk’ta ve merkezde bulunan yüksek kesimlerde yer alan mahalleler beyaz örtüye büründü.

                Güne karla uyanan Susurluk ve Balıkesirliler, sabah işlerine gitmek için evlerinden çıktıklarında kar yağışı ile oluşan bir manzarayla karşılaştılar. Kar yağışı nedeni ile yolların kayganlaştığı bölgelerde, mahalle sakinleri dikkatli adımlarla iş yerlerine ulaşmaya çalıştı. Kar lastikleri olmayan araç sürücüleri de yola çıkmadan önce dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

                GÜN BOYU DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

                Meteoroloji uzmanları tarafından, gün boyunca devam edeceği öngörülen kar yağışının bölge genelinde etkili olacağı belirtiliyor. Vatandaşlara soğuk hava koşullarına karşı gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıda bulunuluyor. 

BAŞKAN GÜNEY: “HER TÜRLÜ OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA HAZIRLIKLIYIZ!”

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, her türlü olumsuz hava koşullarına hazırlıklı olduklarını belirterek; “Her türlü kötü hava koşullarına hazırlıklıyız. A,B ve C planlarımız var. Duruma göre ekiplerimizle hemen müdahalede bulunabiliriz,” dedi. 



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK BALIKESİR BEYAZA BÜRÜNDÜ
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı