SUSURLUKLU HAYIRSEVER BAYANLAR YUSUF ÇELİK İÇİN BULUŞTU

SUSURLUKLU HAYIRSEVER BAYANLAR YUSUF ÇELİK İÇİN BULUŞTU

25 yaşında geçirdiği bir trafik kazası sonucu felç kalan 27 yaşındaki Yusuf ÇELİK, yatağa bağlı olarak yaşıyor.

25 yaşında geçirdiği bir trafik kazası sonucu felç kalan 27 yaşındaki Yusuf ÇELİK, yatağa bağlı olarak yaşıyor. Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği, Yusuf ÇELİK'e tam otomatik hasta yatağı alabilmek amacı ile 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 11.00'da Atatürk Parkı Park Düğün Salonu'nda bayanlara yönelik kahvaltı düzenledi.

                250'ye yakın hayırsever bayan ile Yusuf ÇELİK'in ailesinin katıldığı kahvaltıda Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği'nin faaliyetleri slayt gösterisi ile sunuldu.

                Kahvaltıda Belediye Başkan Yardımcısı Sibel SARI, Şeker Fabrikası Müdürü eşi Nurgül ERDOĞAN, geçtiğimiz günlerde vefat eden Berna DEVELİ'nin annesi de vardı.

                Dernek Başkanı Serpil GEZER, konu hakkında yaptığı açıklamada kahvaltıdan elde edilen gelir ile Yusuf ÇELİK'e tam otomatik bir yatak alındığını, geri kalan miktarın da derneğe kayıtlı engellilerin gereksinimi için harcanacağını belirterek, kahvaltıya katılan tüm yardımseverlere ve kahvaltıya katkı sağlayan Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile İştirakler Müdürü Erhan ÇALIŞKAN ve servis personeline teşekkür etti. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli