SUSURLUKLULAR VAKFI AŞEVİ AÇILDI

SUSURLUKLULAR VAKFI AŞEVİ AÇILDI

Göbelli hayırsever vatandaşımız Mehmet ÇİL, Orta Mahalle'de bulunan Yeni Terminal karşısında Susurluk Vakfı adına

Göbelli hayırsever vatandaşımız Mehmet ÇİL, Orta Mahalle'de bulunan Yeni Terminal karşısında Susurluk Vakfı adına, içinde normal deposu, 2 adet soğuk hava deposu, mutfağı, toplantı salonu ve idare odaları bulunan 5 milyon 200 bin lira tutarında, 540 metrekareye bir aşevi yaptırdı. Ayrıca yemek dağıtımı için yeni bir araç aldı.

                30 Aralık 2022 Cuma günü saat 14.00'da yapılan bir tören ile aşevi açıldı.

                Açılışa Kaymakam Muammer KÖKEN, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ile temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

                Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Kaymakam Muammer KÖKEN ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ törende yaptıkları konuşmalarda aşevini yaptıran hayırsever vatandaşımız Mehmet ÇİL'e teşekkür ederek hizmetleri geçen Vakıf Başkanı Temel ŞEN ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ettiler.

                Kaymakam Muammer KÖKEN'in konuşmasından sonra Vali Hasan ŞILDAK da açılış programına telefonla katılarak Göbelli hayırsever Mehmet ÇİL'e yaptığı destekler için teşekkür etti, Susurluk halkına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

                Konuşmalardan sonra Kaymakam, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Susurluk Belediye Başkanı tarafından hayırsever Mehmet ÇİL'e ödülleri, Vakıf Yönetimine de plaketleri verildi.

                Ardından aşevinin açılışı yapıldı, yemek taşıma aracına kurban kesildi. Aşevinin gezilmesinden sonra katılanlara pilav, ayran ikram edilerek program sonlandırıldı.



Anahtar Kelimeler: SUSURLUKLULAR VAKFI AŞEVİ AÇILDI
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli