SUSURLUKSPOR 1-1 GÖNEN BELEDİYESPOR

SUSURLUKSPOR 1-1 GÖNEN BELEDİYESPOR

Süper Amatör Lig Marmara grubunda oynanan haftanın maçında Susurlukspor ile Gönen Belediyespor karşı karşıya geldi.

Süper Amatör Lig Marmara grubunda oynanan haftanın maçında Susurlukspor ile Gönen Belediyespor karşı karşıya geldi. Grupta ilk iki maçını kazanan ve 6'şar puana sahip iki takımın mücadelesinde Susurlukspor, taraftar desteği ile maça başladı. 27. dakikada Susurlukspor'un kazandığı serbest vuruşu Ahmet kullandı ve mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Susurlukspor rakip kalede daha etkili oldu. Ancak gol sayısını çoğaltamadı ve ilk yarı Susurlukspor'un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

                İkinci yarıda Gönen Belediyespor skoru eşitlemek için daha atak oynadı. Susurlukspor ise bulduğu pozisyonları ne yazık ki değerlendiremedi. Müsabakanın ilk uzatma dakikasında 90+1'de Hüseyin serbest vuruştan eşitliği sağlayan golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puan ile ayrıldı. Müsabakayı Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY de izledi. Maçtan sonra yaşanan olaylar ise maça gölge düşürdü. Olayların büyümesini güvenlik güçleri önledi.

                HAKEMLER: Emre KÜÇÜK, Alperen ŞEKER, Halil Ulaş AYDEMİR

                SUSURLUKSPOR: Burakcan, Emre, Mehmet (Serhat), Sergen, İbrahim, Ahmet, Emincan, Şerif (Fatih), Ekrem (Harun), Yunus, Samet (Taner).

                GÖNEN BELEDİYESPOR: Fatih, İsmail, Hasret, Ahmet (Hüseyin), Berat, Eren (Ahmet KOMAN), Hacı Ömer, Ömer, İsmail KÖSE, İbrahim, Soykan (Behlül).

                GOLLER: Dk. 27 Ahmet (Susurlukspor), Dk. 90+1 Hüseyin (Gönen Belediyespor)



Anahtar Kelimeler: SUSURLUKSPOR - GÖNEN BELEDİYESPOR
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı