SUSURLUKSPOR BİGADİÇ DEPLASMANINDA

SUSURLUKSPOR BİGADİÇ DEPLASMANINDA

Süper Amatör Lig (SAL) Play-Off grubunda son hafta müsabakaları oynanacak. Bölgesel Amatör Lige direk çıkacak olan takım ile ikinci sırada yer alacak olan takım, oynanacak olan iki maç sonunda belli olacak.

Süper Amatör Lig (SAL) Play-Off grubunda son hafta müsabakaları oynanacak. Bölgesel Amatör Lige direk çıkacak olan takım ile ikinci sırada yer alacak olan takım, oynanacak olan iki maç sonunda belli olacak. Grupta 14 puan ile ilk sırda yer alan 1966 Edremitspor, 12 puan ile ikinci sırada yer alan Gönen Belediyespor'u konuk edecek. Rakibinin iki puan önünde son haftaya giren 1966 Edremitspor taraftarının önünde oynayacağı müsabakada sahadan beraberlik ile ayrıldığı takdirde mutlu sona ulaşacak. Gönen Belediyespor'a ise mutlak galibiyet gerekiyor. Yeşil beyazlılar galip geldikleri takdirde Bölgesel Amatör Lig'e direk çıkan takım olacak. Diğer sonuçlarda aynı puana sahip olan Susurlukspor'un galibiyeti halinde Gönen Belediyespor ikinci sırada da yer alamayacak.

                SUSURLUKSPOR BİGADİÇ DEPLASMANINDA

                Süper Amatör Lig Play-Off grubunda 12 puan ve averaj ile üçüncü sırada yer alan Susurlukspor, Bigadiç Belediyespor'a konuk olacak. Karşılaşma Pazar günü saat 15.00'da başlayacak. Susurlukspor Bigadiç Belediyespor karşısında sahadan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyor. İlk iki takımın mücadelesinden çıkacak olan sonuç ne olursa olsun Susurlukspor sahadan galibiyet ile ayrıldığı takdirde ikinci sırada sezonu tamamlayacak ve Bölgesel Amatör Lig'den gelecek olan rakibi ile üst lige yükselmek için Play-Off oynayacak ve Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi verecek. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli