SUSURLUK'TA CUMHURİYET İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

SUSURLUK

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99'uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında, “Susurluk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri” kapsamında Cumhuriyet için pedal çevirdiler.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99'uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında, “Susurluk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri” kapsamında Cumhuriyet için pedal çevirdiler.

                Susurluk Tarihi Ayran Evi önünden başlayan Bisiklet Sürme etkinliğine Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK, Jandarma Karakol Komutanı J. Üsteğmen Coşkun KURT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar ÇETİNKAYA, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel SARI ve çok sayıda davetli ile sporcu katıldı.

                200’E YAKIN SPORCU KATILDI

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’uncu yıldönümünü kutladı. Susurluk Belediyesi’nin spor ve sporcuların her zaman yanında olduğunu söyleyen Başkan GÜNEY; “Böyle anlamlı bir günde biz de Susurluk Belediyesi olarak Susurluk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Sürme etkinliği düzenledik. Yaklaşık 200 sporcumuz bu etkinliğimize katıldı. Ne mutlu bizlere ki Türkiye’de yaşıyoruz. Ne mutlu bana ki ‘Türküm’ diyorum. Son olarak da hepimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum, dedi.

Susurluk Belediyesi Başkanlığınca Ayran Evi-Çaylak Mesiresi arasında, 28 Ekim Cuma günü saat 15.00’da düzenlenen ‘Bisiklet Sürme Etkinliği’ sonrasında; Bisiklet Sürme Etkinliğine katılanlara Belediye Başkanlığı tarafından sucuk-ekmek ve ayran ikramında bulunuldu.

                Ayrıca; Bisiklet Sürme Etkinliğine katılanlar arasında kura çekilerek 5 kişiye 2 Kişilik Yemek Menü, 3 kişiye Ayran Bardağı, 2 kişiye de Dart Seti hediye edildi.

                Etkinlik, ‘İzmir Marşı’ ve alkışlar arasında son buldu.

                                                                                                              Haber: E. DURMAZ   



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı