SUSURLUKTA İLK KEZ PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI DÜZENLENDİ.

SUSURLUKTA İLK KEZ PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Susurluk Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası izleyenlerin beğenisini, katılan takımların da eğlencesini kazandı.

Susurluk Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası izleyenlerin beğenisini, katılan takımların da eğlencesini kazandı. Öncelikli amacın eğlenmek olduğu bu ilk turnuvada arkadaşça toplanan karma takımlar küçük rekabetlerini ve eğlenceli saatleri Susurluklulara armağan etti. 

Atatürk Parkında yapılan voleybol sahası özel alan olarak yeniden düzenlendi ve Susurluk bir aktivite alanını daha kazandı. 

Müzik yayınıyla hem dans eden, hem de voleybolun tadını çıkaran katılımcılar, bir sonraki turnuvayı beklemeye başladılar bile. 

Sadece sahil kenti olan yerlerde görebildiğimiz Plaj Voleybol sahasını Susurluk’a kazandırmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Nurettin GÜNEY, Susurluk; mutlu insanların şehri olacak sözünü bir kez daha hatırlattı. Önceliğin her zaman çocuk ve gençlerde olduğunu belirten GÜNEY, bu faaliyetlerin mutlaka devam edeceğini söylüyor.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli