SUSURLUK'TA OKUL ÖNLERİNDEKİ YAYA ÇİZGİLERİ YENİLENDİ

SUSURLUK

Susurluk Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol ağları üzerinde vatandaşların can güvenliğini korumak için yaya geçidi ve yol çizgilerini yenileme çalışmalarının çoğunu tamamladı. Reşadiye ve Karşıyaka Mahallesinde

Susurluk Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol ağları üzerinde vatandaşların can güvenliğini korumak için yaya geçidi ve yol çizgilerini yenileme çalışmalarının çoğunu tamamladı. Reşadiye ve Karşıyaka Mahallesindeki çalışmalar ise devam ediyor.

                Susurluk Belediyesi ekipleri, öğrencilerin okula geliş gidişlerinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla okul önlerindeki çizgileri de yenilerken eskiyen levhalar yerine yeni trafik levhaları yerleştirildi. 

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; "Yeni eğitim ve öğretim hayatına başlayacak yavrularımızın okullarını temizlemiştik. Şimdi sıra onların okullarından güvenli bir şekilde evlerine ulaşmasına geldi. Okul önlerinde bulunan yaya geçitlerini boyayarak belirgin hale getirdik. Siz değerli vatandaşlarımızdan da çocuklarımızın evlerine ulaşması için trafik kurallarına uyulmasını dilerim," dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı