SUSURLUK'TAKİ OKULLARIN SON DURUMU

SUSURLUK

Susurluk'ta güçlendirme ve onarım işi ile inşaatı bitmesi gereken okulların son durumu hakkında edindiğimiz bilgiler şöyle:

Susurluk'ta güçlendirme ve onarım işi ile inşaatı bitmesi gereken okulların son durumu hakkında edindiğimiz bilgiler şöyle:

                Susurluk 8 derslikli Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) inşaatı 9 Nisan'da bitmesi gerekiyordu. Biraz gecikmeli de olsa biteceği değerlendiriliyor. Gelecek öğretim yılında kullanılacak. Çalışmalar aralıksız devam ediyor.

                Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölye ve kantin güçlendirme ve onarım işlerinin de yıl sonuna değin bitmesi gerekiyor. Çalışmalar devam ediyor. Edindiğimiz bilgiye göre müteahhit "Süresinde tamamlayacağız," diyor.

                Susurluk 12 derslikli Şerafettin Tunalı İlkokulu inşaatının 22 Ocak'ta bitmesi gerekiyordu. Ancak tamamlanması mümkün değil. Büyük bir olasılıkla 2-3 ay cezalı çalışacak. 

                Susurluk 12 derslikli Kışla Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Anaokulu inşaatı verilen ek süre ile geçen ay bitmesi gerekiyordu. Hala bitmedi. Cezalı çalışmaya başladı. Büyük bir olasılıkla Şubat ayında tamamlanacak. 

                Geçtiğimiz gün Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Balıkesir Vali Yardımcısı Mustafa ÇEK riyasetinde Susurluk'ta devam eden yatırımları kontrol etti. Eksiklerin tamamlanması konusundaki talimatlar takip edilecek.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'in dönem arkadaşı Balıkesir Vali Yardımcısı Yusuf İzzet KARAMAN, Susurluk'ta Kaymakam KÖKEN'i ziyaret etti. KÖKEN, dönem arkadaşının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK' OKULLARIN DURUMU
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı