TEBRİK YERİNE ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

TEBRİK YERİNE ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP'den Susurluk Belediye Başkanı olan Hakan Yıldırım SEMİZEL, vatandaşlardan kendisini tebrik etmek için çiçek göndermek yerine öğrencilere burs desteği talep

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP'den Susurluk Belediye Başkanı olan Hakan Yıldırım SEMİZEL, vatandaşlardan kendisini tebrik etmek için çiçek göndermek yerine öğrencilere burs desteği talep etti.

                Cumhuriyet Halk Partisi'nden Susurluk Belediye Başkanı seçilen Hakan Yıldırım SEMİZEL, devir teslim töreninin ardından göreve başladı. Başkan YILDIRIMER, göreve seçilmesi nedeni ile tebrikler için çiçek gönderilmesi yerine öğrencilere burs sağlanmasının, eğitime doğrudan katkıda bulunmanın daha anlamlı olduğunu vurguladı.

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, yaptığı açıklamada; "Susurluk'umuz için göreve başlıyoruz. Yeni görevimi tebrik etmek adına çiçek göndermek yerine Susurluk Üniversite Öğrencileri Destekleme Derneği üzerinden öğrenciler burs sağlayarak eğitime katkıda bulunmanızın çok daha anlamlı olacağına inanıyoruz. İlginiz, desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ediyorum," dedi. 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı