"TEKRAR ADAY OLUN BİRLİKTE SEÇİLELİM"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle 20 ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldi. 2019 yılında muhtarlarla birlikte seçilerek göeve başladıklarını ifade eden Başkan Yücel YILMAZ; "

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle 20 ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldi. 2019 yılında muhtarlarla birlikte seçilerek göeve başladıklarını ifade eden Başkan Yücel YILMAZ; "İnşallah, hepiniz tekrar aday olursunuz, hep beraber tekrar kazanır, bu millete hizmet etmeye devam ederiz," dedi.

                Balıkesir büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ ve il protokolü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle 20 ilçede görev yapan nahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Urgancı Camisi İmam Hatibi Şenol KARAKUŞ'un, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Muhtarlar Günü Programı'nda tüm muhtarlara üzerinde Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı olan atkı hediye edildi. Protokol konuşmaları öncesinde İl Müftüsü Celal SÜRGEÇ tarafından Filistin'de yaşanan katliamların son bulması için dua edildi. BASKİ Genel Müdürü İzzet GÜNAY ile İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN, muhtarlara gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

                BAŞKAN GÜNEY DE YEMEĞE KATILDI

                Balıkesir Büyükşehir Beldiye Başkanı Yücel YILMAZ'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile verdiği öğle yemeğine, Susurluk'taki muhtarlarla birlikte Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY de katıldı.

                Başkan GÜNEY, 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 14.00'da, Atatürk Parkı Park Düğün Salonunda 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Susurluklu muhtarlara yemek ikramında bulundu.



Anahtar Kelimeler: "TEKRAR BİRLİKTE SEÇİLELİM"
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı