ÜCRETSİZ SPOR VE SANAT KURSLARI DEVAM EDİYOR

ÜCRETSİZ SPOR VE SANAT KURSLARI DEVAM EDİYOR

Susurluk Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz sanat ve spor kursları aralıksız devam ediyor.

Belediyenin düzenlediği; gençlerin ve çocuklarımızın sanat ve spora teşvik edilmeleri, zamanlarını daha faydalı geçirebilmeleri amacıyla, futbol, voleybol, basketbol, resim, İngilizce, drama, jimnastik, çocuk yoga, bale, bağlama, piyano, gitar, kil heykel ve dans olmak üzere 14 farklı branşta, 1244 çocuğun faydalandığı sanat ve spor eğitim kursları yoğun ilgi görüyor.

Çocuklar,  kurslarda uzman eğitmenler eşliğinde haftanın 7 günü keyifli ve verimli vakit geçiriyor, eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarıyorlar.

Yetişkinler için de yine ücretsiz bağlama ve İngilizce kursları da veriliyor.

Kurslardan faydalanan çocuklar, gidiş-dönüş olmak üzere ücretsiz ulaşım imkânından da faydalanıyorlar.

Susurluk Belediyesinin çocuklar için sağladığı imkânlardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren veliler; çocukların dolu dolu ve eğlenerek zaman geçirdiklerini, kursların ve ulaşımın ücretsiz olmasından dolayı memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Nurettin Güney’e teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Nurettin Güney, kurslar sayesinde çocukların ruhsal ve fiziksel gelişiminde olumlu katkılar olacağına inandıklarını söyleyerek, çocuklarımıza yönelik kursların yaz döneminde de devam edeceğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: ÜCRETSİZ SANAT KURSLARI DEVAM EDİYOR
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu