UMUTLU ELLER KADIN KOOPERATİFİNİN AÇILIŞI YAPILDI

UMUTLU ELLER KADIN KOOPERATİFİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Kaymakam Muammer KÖKEN, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Balıkesir Ticaret İl Müdürü İlhan PEHLİVAN, Susurluk ilçe protokolü ile S.S .Susurluk Umutlu Eller Kadın Kooperatifi açılışını gerçekleştirdiler.

Kaymakam Muammer KÖKEN, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY,  Balıkesir Ticaret İl Müdürü İlhan PEHLİVAN, Susurluk  ilçe protokolü ile S.S .Susurluk Umutlu Eller Kadın Kooperatifi açılışını gerçekleştirdiler.

Kooperatif yetkilileri açılışa katılan tüm protokol üyelerine ve değerli Susurluk Halkına sonsuz teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca; ” Susurluk Umutlu Eller Kadın Girişimci Kooperatifi olarak çıktığımız bu güzel yolculukta ekip olarak birlikte olmanın ne kadar kıymetli olduğunu daha iyi anladık bu yolculuğumuzda ilk etapta bize inanan ve destekleyen İl  Ticaret Müdürümüz İlhan PEHLİVAN’a  B.B.B.ne 10 Ekibine ilk günden beri desteklerini  esirgemeyen Ergün OKURLAR’a  Muhasebecimiz Ahmet YILMAZ’a   teşekkürü bir borç biliriz,” dediler.

         S.S . Susurluk Umutlu Eller Kadın Kooperatifi açılışı akabinde Kaymakam Muammer KÖKEN ve Balıkesir Ticaret İl Müdürü İlhan PEHLİVAN, ADEM ziyaretinde bulundular.

 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli