YÜCEL YILMAZ: "BİRLİKTE BAŞARDIK BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!"

YÜCEL YILMAZ:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, 31 Mart 2024 Mahalli Seçimler öncesinde şehri karış karış gezip temas etmedik vatandaş bırakmıyor. Başkan YILMAZ, Balya ve Havranlı hemşehrileriyle bir arya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, 31 Mart 2024 Mahalli Seçimler öncesinde şehri karış karış gezip temas etmedik vatandaş bırakmıyor. Başkan YILMAZ, Balya ve Havranlı hemşehrileriyle bir arya geldi. Orhanlar Mahallesi'nde Şehit Astsubay Tevfik ÖZDEMİR'in kıymetli ailesini ziyaret edip Esat amca ve Ayşe teyzenin hayır duasını alarak güne başlayan Başkan YILMAZ, AK Parti Balya Belediye Başkan Adayı Cüneyt ÇALIŞKAN ile birlikte Balya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, Süt Üreticileri Birliği'ni ve Danişment, Koyuneri, Orhanlar ve Kadıköy Mahallelerini ziyaret etti.

                "31 MART'TA ZAFER BİZİMDİR"

                Balya'nın ardından Havran ilçesine hareket eden Başkan YILMAZ, Havran Belediye Başkanı Emin ERSOY ile birlikte Havran Seçim Ofisi Açılışı ve Meclis Üyesi Tanıtım programı gerçekleştirdi. Havran Balıkesir Arı Yetiştiricileri Birliği Körfez Temsilciliği, Yörük ve Oğuz Boyları Derneği, Esnaf ve Sanatkarları Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ziraat Odası ve AK Parti Havran İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan YILMAZ; "Bu kalabalık, bu sevgiyle 31 Mart'ta zafer bizimdir inşallah. Akıl terimiz var, göz nurumuz var, saatlerce emek harcayan ekip ruhumuz var. Allah'ın izniyle başaramayacağımız bir iş yok," dedi. Başkan YILMAZ, programlarının ardından talihsiz bir kaza geçiren dava arkadaşı Kadir GEZER'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli