Gürdal ERGEN


ADAYIM

Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde, ilçeme hizmet etmek için... Sadece bir siyasi partinin değil, Susurluk'ta yaşayan her bir bireyin…


31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde, ilçeme hizmet etmek için... Sadece bir siyasi partinin değil, Susurluk'ta yaşayan her bir bireyin…

                Belediye binasını, Avcılar Kulübünü, Kasaplar Halini, Oto Garajını, Susurluk Parkındaki bütün binaları, askeri Gazinoyu yık. Bunların yerine Adnan Menderes Parkını yap. Belediye binasını, nikah ve meclis salonunu yap. Avcılar Kulübünü masa, sandalyeleri dahil anahtar teslim yap.

                Atatürk Parkının bütün binalarını yap. Halı saha, basketbol sahasını yap. Stadyuma Susurluk spor tesislerini kazandır. Yeni garaj binalarını yap. Esentepe Köprüsünü yap. Susurluk'u asbestli su borularından kurtar. Gölet’i bitirt. 14 kilometre su şebeke hattını döşet. Bir sürü çıkmaz sokağı aç. İlçene doğalgazı kazandır. Kanalizasyon ihalesini yap. Şu anki mevcut su depolarını yap, ilave olarak Karşıya Mahallemizin su deposunu yaparak Susurluk’tan bağımsız hale getir. 

                Şehir içi minibüs taşımacılığını başlat. Susurluk Belediye Tesisinin kaba inşaatını bitir. Döner kavşak oluşsun, Karşıyaka yolu açılsın diye Keskinlerin, Adanalı Metin ağabeyin, Doktor Ali İhsan ağabeyin ve Hanife Çınar teyzemizin yerlerini istimlak et. Babanın yerini yık, Karşıyaka yolunu ve döner kavşağın yapılmasını sağla.

                Sanayide Raşit Bora’nın damlarını istimlak et ve yolu aç. Karayolları çevre aydınlatmasını Belediye imkanları ile yap. Şehir ve park aydınlatma direklerini al. Eski garajı su baskınlarından kurtar. Kapalı Spor Salonunu bitirt. Yüksek Okulun tamamlanmasını sağla. Elektrik kablolarının bir bölümünü yer altına aldır. İlçemize yeni mezar yeri kazandır. Tepe Bağların yollarını ve alt yapısını bitir. Okulun yapılması ve Adliye binasının yapılmasını sağla.

                Yeni Anadolu Lisesinin temellerini at. Çaylak’ta üstü kapalı alanlar yap. Şelaleye giden yolları yap ve iki tane köprü yap, Şelaleyi seyretsinler diye… Şelalenin üstteki Seyir Teraslarının yerlerini dozerlerle aç. Yetki dahilinde olmamasına rağmen bir sürü köye hizmet et. 3 tane sıfır kamyon al. İlk Yardım aracı, zabıta araçları al. İtfaiye araçlarını yenile. Fakir fukaraya yardım et. Halkın, Belediye ile sıkıntılı sorunlarını hapis cezalarını göze alarak çöz…

                15 Belediye Meclisi ile hiçbir sorun yaşamadan 5 yıllık görev süresini bitir. Burada daha sayamayacağım bir sürü hizmet var. Belediye makam aracını bir gün bile kullanma. Bir tek yere ‘ben bunları yaptım’ diye reklam yapma. Bunlar 5 yılda elemden gelenler. Şimdi size, ilçemizi 2030’lara, 2040-2050’lere hazırlayayım istiyorum. Otoparkımız olsun, battı-çıktılarımız olsun, sosyal alanlarımız olsun… Susurlukspor’umuza kalıcı tesisler kazandıralım. Gençlerimizin sporla ilgili altyapıları oluşsun. Elektrik hatlarımızı yer altına alalım diyorum. Her mahalleye gerekiyorsa her sokağa gençlerimize çocuk bahçeleri, basketbol potaları yapalım diyorum.

                Gençlerimize iş sahası açabilmek için Organize Sanayi kurmak için çalışalım diyorum. Atatürk Parkımıza yeni kafeler yapalım. Parkın yoğunluğunu 52 dönüme yayalım diyorum. İmar planlarında mimarisi olmayan hiçbir yapının yapılmasına izin vermeyelim. Kısacası biz Susurluk’ta yaşıyoruz. Bakın, 2004… Yokluklar zamanında devrin gibi kararlar aldık iktidar ve muhalif Meclis üyeleri ile birlikte. Şimdi neden olmasın? Önümüzdeki günlerde seçim çalışmaları yoğunlaşacak. Bu işlerin altından kalkacak adaylar çıkarsa ben de aday olmam ama bakarım adaylara… Bunlarda bu işleri yapacak cesaret ve yüreklilik göremezsem o zaman Susurluk olarak benimle birlikte yol yürümenizi; sağcıymış, solcuymuş demeden Susurluk için geleceğimiz için, çocuklarımız, torunlarımız için ben desteklemenizi bekliyorum.

                31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde, İlçeme hizmet etmek için… Sadece bir siyasi partinin değil Susurluk’ta yaşayan her bir bireyin Belediye Başkanı olmak için ADAYIM, diyor İSMAİL GÜNEŞ ve Allah yar ve yardımcınız olsun, diyerek sonlandırıyor yazısını.

                Yolu açık olsun!..

                Hoşça kalın, dost kalın!..    

  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

09.05.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:53
  • ÖĞLE 13:10
  • İKİNDİ 17:02
  • AKŞAM 20:17
  • YATSI 21:50